torsdag 3 mars 2011

Den rosa fasen

Visst gjorde jag fynd på min shoppingresa till Ullared. Idag har jag storstädat och packat in alla sakerna i skåpen här hemma. Man var ju tvungen. Det första man läste på Facebook när man masat sig upp ur sängen var hur alla redan hunnit städa, tvätta, träna, laga mat, diska m.m och klockan var bara 09.30!!! -Herregud, tagga ner! Snacka om att man fick prestationsångest och att "Duktig-flicka-syndromet" blossade upp. Okej att jag varit ledig länge men till 9 kan man väl ändå få sova med gott samvete?! Man hinner ju ändå!

En morot då jag ska städa är att få packa upp något nytt, ta in färska blommor eller få "piffa" i något hörn som jag inte riktigt är nöjd med. Och idag var det rena julafton. Hade ju hur mycket som helst att placera ut och alla mina fynd har givetvis hittat sina nya platser.

La på ren löpare. En utav de 2 prickiga löparna med spets på. Valde att ta den beigea nu och inte den rosa då Js kommentar på mina inköp de senaste veckorna var; -Älskling nu tror jag vi stoppar den rosa fasen... :o)

Men innan han sa så hade jag ju redan hunnit köpa en del rosa saker som ännu inte var uppackade. Kakburken med muffins på med rosa inslag...


Rosaprickiga grytlappar och kökshanddukar med rosa inslag.


Muffinsburkarna i porslin i olika pastelliga färger, rosa till exempel...


Men allt var inte rosa. Nedan en fantastisk klocka som i ljust, ljust blått som ser ut 
att kosta massor men kostade endast 99 kr, vilket kap!


och en svart Välkommenskylt som står i hallen uppe på bröstpanelen.
Finns några saker till som står på den lösning som vi fixat under TVn. Dessvärre kan jag inte visa dessa nu då det saknas lite kabellister m.m för att det ska se bra ut både irl och på bild. Återkommer. Kanske hinner vi få upp detta ikväll då vi tummat på att inte titta på TV ikväll utan ta oss för något projekt i huset. Vi får se.

1 kommentar:

  1. Grymt snygg "Välkommen"-skylt!
    Var kan man få tag i en sån?

    SvaraRadera