onsdag 19 januari 2011

Vi VANN!

Vad är oddsen. Jockes kommentar var, -Plötsligt händer det! För några veckor sedan anmälda jag vårt bröllop till en tävling. Man skulle beskriva sitt bröllop med ord och bilder så kunde man vinna en hel del fina priser. Jag trodde aldrig vi skulle vinna men är man inte med kan man ju inte det heller så vi var med! Och vi VANN! Vad vann vi då?

Bröllopsfotografering av Smallpigart Photography; en rosa Anna Roström fotograferar oss, vigseln, gratulationerna och brudskålen. (I paketet ingår bilderna digitalt och högupplöst. (totalt värde 25.000 SEK)

Styling av Beauty by Tilde; Tilde från Beauty by Tilde kommer till oss, fixar hår och smink som ingen annan. Konsultation och provuppsättning samt fotostyling av brudgum ingår.
(totalt värde 5.600 SEK)

Bästa bröllopsbuketter av Madelin Downey på Downey Blomster & Jazz. Brudbukett och blommor till brudfölje. (totalt värde 5.000 SEK)

Bling bling från Josefin Cummings; Designa min drömring hos guldsmed Josefin Cummings. Vill vi ha mer bling bling kan vi självklart köpa till detta. (totalt värde 8.000 SEK).


Eftersom vårt deltagande i tävlingen redan är avslöjat i o m vinsten kan ju även jag lägga upp våra inspirationsbilder här;





Förberedelserna är redan i full gång. Tidigt kan man tycka men det är lika bra då jag är ledig och vet att det blir mycket jobb i framtiden :o) Så vi har startat en vimpelfabrik hemma. 300 vimplar ska sys för att dekorera bröllopet. en briljant idé! Mycket jobb men briljant.

Hallen står still då vi väntar på att tapeten ska anlända. Så fort den kommer ska hallen färdigställas. I väntan på tapeten drog vi igång med lilla sovrummet på övervåningen. Detta är typiskt oss. Vi drar igång nya projekt innan de gamla är avslutade. Vi jobbar stenhårt på att inte göra så och försöker avsluta innan vi börjar på nytt. Men denna gång var det inte vårt fel utan faktiskt tapetens :o) Bilder kommer...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar