tisdag 8 februari 2011

Funktionellt och snyggt, TACK!

Måste bara få visa vad Jockes mosters man Seppo gjorde åt oss för ett tag sen. Det är alldeles fantastiskt vad bra det är att ha händiga människor runt omkring sig.

Vi saknade bra vedförvaring och vedkorgar när vi flyttade in. Lyckades inte hitta något bra. Antingen var det snyggt men inte alls funktionellt eller så var det funktionellt men inte alls snyggt. Det hela slutade med att vi köpte en sådan där traditionell vedkorg från Plantagen som varenda Svensson har.



Som sagt funktionell men enligt mitt tycke inte så snygg! Vår tanke var då att sen, ca. 2020, då vi får tid över bygga en egen vedkorg/förvaring. Men så har vi då sådan tur att vi har en mycket händig "kille" i familjen. Så en vacker dag när Britta och Seppo kom hit hade han med sig dessa enligt mig i alla fall väldigt snygga vedkorgarna. Nu går vi i undran kring om de ska målas eller ej...



Enkelt, MEN funktionellt och snyggt!

Seppo skulle nog dock aldrig bevisat hur duktig och händig han var. För snabb var jag med att fråga om ett annat projekt vi tänkt oss att genomföra då vi fick tid, bygget av en bänk till hallen. Så en vacker dag när de kom hit igen hade han med sig bänken som blev mycket bättre än förväntat. Denna SKA dock målas idag och färdigt resultat visas imorgon.

Nu är det dags för mig att göra klart save-the-date-korten som ska skickas i slutet av denna vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar